Hakkımda

1966 yılında iki kardeşin, ikincisi olarak İstanbul’da doğdum. İlköğretim hayatıma Işık Okullarında başlayıp, sonrasında ise eğitimini Ata Koleji’nde tamamladım. Lise sonrasında İstanbul Üniversitesi İngilizce (İşletme Bölümü)’nde okumaya hak kazandım. Dört yıl olan Üniversite eğitimimi burada tamamladım. Biri kız diğeri erkek olmak üzere iki cocuk babasıyım. İnşaat yüksek mühendisi olan babam Robert Koleji’nden, annem ise Maçka Teknik Lisesi’nden mezun olmuş; abim ise Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği’ni bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü’nde master yaparak İnşaat Yüksek Mühendisi olmaya hak kazanmıştır.

Üniversite yıllarında abim ile deri, tekstil ve ihracata dayalı bir şirket kurup ticarete atıldıktan sonra uzun yıllar boyunca hem çalışıp hem de üniversite hayatıma başarılı bir şekilde devam ettim. 1962 yılında kurulan ve inşaat sektöründe başarılı projelere imza atan ve babadan oğula geçen, TÜZEL iNŞAAT A.Ş’de idari işler ve muhasebe yöneticisi olarak 13 sene boyunca görev yaptım. Türkiye’nin büyük illerinde birden fazla projeye imza atıp kendi alanlarında marka olmayı başaran Tüzel Ailesi olarak 2017 yılında Nişantaşı Valikonağı’nda bulunan TZL Suites Apart Oteli inşa edip hizmete sunduk.

Türkiye’nin kalbinde İstanbul Nişantaşı’nda bulunan bu devasa apart otel 6 yılı aşkın bir süredir hizmet vermektedir. 58 daireden oluşan bu yapı, cazibe merkezi olarak adlandırılan Nişantaşı’nın önemli konumlarına da yürüyüş mesafesindedir.

Kuruculuğunu üstlendiği apart otelinde 4 farklı oda seçeneği, restoran, SPA, transfer gibi birçok hizmet içeriğini sunabilen Tüzel turizm sektöründe müşteri memnuniyetini oluşturabilmeyi hedeflemektedir.

Aynı zamanda Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu üyeliği ve İstanbul Çevre Konseyi Federasyonu’nda Turizmden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürütmekteyim. 

Ayrıca HARMONY by Tüzel isimli derginin imtiyaz sahibiyim. Dergimiz, Türkiye turizminin gelişimi, öncelikli yapılması gerekenler, doğanın korunması, turizmde eğitimli personelin önemi, turizmde büyüme hedefleri, depremin turizme etkisi gibi bir çok önemli araştırma yazısı içeriyor.

Ülkemizin cennet bir vatan olduğunu, turizm sektöründe olumlu gelişmelerin elde edilebilmesi adına yerli ve yabancı turistler için konforlu, yenilikçi tüm ihtiyaçların düşünülmesi ve güler yüzlü bir yönetim anlayışının benimsenmesi gerektiğini düşünüyorum.

TURİZM SEKTÖRÜ, HERKESİN ÇOK DAHA BÜYÜK BİR DÜNYANIN PARÇASI OLDUĞUNUN FARKINA VARMASINI SAĞLAMAKTADIR.

error: Content is protected !!